top of page

Sulitjelma turistsenter

Sulitjelma turistsenter ble åpnet første gang i 1985. Laila og Jan Olsen drev frem til 2013 under navnet Sulitjelma camping og fritidssenter. Mange kaller det uansett for Daja Cmping ettersom det ligger i Daja. Anlegget har felles avkjørsel med Sulitjelma fjellandsby.

Daglig leder Bjørn Thomas Hansen kan vise til blant annet 10 utleiehytter og 130 helårs campingvognplasser.

Foto. Stig Bjørnar Karlsen


Samboerparet Laila Nilsen og Bjørn Thomas Hansen kjøpte campingplassen i 2013. De eier halvparten hver, men Bjørn Thomas Hansen er daglig leder av det som da ble hetende Sulitjelma turistsenter.

Samboerparet Laila Nilsen og Bjørn Thomas Hansen overtok campingplassen i Sulitjelma i 2013.

Foto. Stig Bjørnar Karlsen


De har 10 utleiehytter og 130 faste helårs campingvognplasser. Seks campingvogn/bobilplasser med strøm, og mer enn nok plass til alle som vil slå opp telt. De leier også ut båt og kano til Dajavatnet. Gammen med plass til40-50 personer brukes som selskapslokale.

Sulitjelma turistsenter er en av tre campingplasser i Fauske. De to andre er Lundhøgda camping på Lund vest for Fauske sentrum, og Fauske camping ved E6 i retning Rognan.

Gammen er anleggets flotteste selskapslokale, i tillegg til kafeen i servicebygget.

Comments


Satte du pris på denne og andre artikler på den åpne nettsida altomfauske.no? Vis det gjerne med å vippse noen kroner til altomfauske.no, vippsnummer  621052.
 
Tilbakemeldinger, tips, ideer, bilder: stigbk@stigbk.no eller 90 09 58 45.
 
Stig Bjørnar Karlsen

bottom of page