top of page

Personvernserklæring

Vi i altomfauske.no tar personvernet ditt på alvor. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du bruker nettsiden vår, og vi vil derfor informere deg om hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger.

Informasjon vi samler inn
Vi samler inn informasjon om deg når du bruker nettsiden vår. Dette inkluderer informasjon om nettleseren din, IP-adressen din, og hvilke sider du besøker på nettsiden vår.

Lagring av informasjon

Altomfauske.no er hostet på plattformen til Wix.com. Wix.com gir oss plattformen som gjør at vi kan publisere artikler og vise våre produkter og tjenester til deg. Dine data kan bli lagret gjennom Wix.com sine datalagring, databaser og generelle Wix.com-applikasjoner. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

Bruk av informasjonen
Vi bruker informasjonen vi samler inn til å forbedre nettsiden vår og til å tilpasse innholdet til deg som bruker. Vi vil også bruke informasjonen til å analysere bruken av nettsiden vår.

Deling av informasjonen
Vi vil ikke dele informasjonen vi samler inn med tredjeparter med mindre det er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som bruker, eller hvis vi er pålagt å dele informasjonen i henhold til loven.

Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettsiden vår for å forbedre brukeropplevelsen din. Informasjonen som samles inn via informasjonskapsler vil ikke bli delt med tredjeparter.

Endringer i personvernerklæringen
Vi kan komme til å endre denne personvernerklæringen fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den oppdaterte versjonen på nettsiden vår.

Kontakt oss
Hvis du har spørsmål om personvernerklæringen vår, kan du kontakte oss ved å sende en e-post til stigbk@stigbk.no

Takk for at du bruker altomfauske.no!

bottom of page