top of page

Dette synes folk om altomfauske.no

Da jeg fortalte intervjuobjektene hvilken nettside altomfauske.no skulle bli, var det mange som der og da uttrykte en viss begeistring. Jeg falt for fristelsen å be noen av dem om å utdype. Jeg presiserer at de har uttalt seg før de har sett nettsida.

-Stig Bjørnar Karlsen

-----------------------


"Altfor mange i Fauske kjenner ikke historien. Det gjelder både næringslivsfolk, politikere og andre. Derfor er det fint å få denne historien dokumentert, både i nåtid og fortid.

Samtidig er det bra at vi får vist hva som finnes i dag, og at dette oppgraderes fortløpende."

-Nils Ole Steinbakk, Fauske-patriot nummer én

 


"Veldig spennende å få samlet det interessante som omhandler Fauske på ei side. Jeg tror dette kan bidra til positiv omdømmebygging.

Vi har så mye spennende i Fauske som ikke nødvendigvis er så godt kjent. Å få dette frem i lyset blir veldig bra."

-Marlen Rendall Berg, ordfører

 

"Fauske er heldig som har deg. Ei nettside som dette er en fantastisk idé. Folk på Fauske vil sette pris på det. Ikke minst tror jeg siden vil bety mye for oss fra Fauske som ikke bor på Fauske."

-Trude Øines, skuespiller i Tromsø

 

"At historien blir samlet og tilgjengelig for framtida er av uvurderlig betydning. På den måten danner vi grunnlaget for det som skal skje fremover. Dette tror jeg blir ei veldig spennende og interessant nettside for alle med interesse for Fauske."

-Andreas Moan, tidligere ordfører

 

"Endelig ha vi fått ei si’ på nætte der vi finn alt a vektige opplysninga, førr eksæmpel kor da e telbu på sukker og gjær. Mæn vess da ska førtælles ka så skjer på gårdan rundt omkreng, så må dokk hold dokk ifrå Heimås og sørover. Ikkje kom te Me’ås."

-Gussmund Olaussen frå Me’ås

 

 

"Som et samfunnsinteressert nyhetsmenneske er denne siden noe som tiltaler meg, og som jeg synes er spennende.

Samtidig er det en plass der folk som vil orientere seg om Fauske kan gå inn og få en oversikt, og finne spennende personer å lese om."

-Arild Bjørnbakk, journalist

bottom of page