top of page

Silje Brandvoll - Widerøes kommunikasjonsdirektør

Silje Brandvoll, født 5. januar 1971, er direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Widerøe, med arbeidssted Lysaker i Bærum, på grensen til Oslo.

Silje Brandvoll i 2009 da hun kom fra England og ble reiselivssjef i Nordland.

Foto: Stig Bjørnar Karlsen

Hun har hatt jobben siden 2016. Før det var hun kommunikasjonssjef i samme selskap fra 2011, da med arbeidssted Bodø.

Silje Brandvoll har utdannelse i internasjonal markedsføring og ledelse fra BI, Fra University of Surrey i England Gilford.

Sin første lederjobb var på Rapp Hydema i Bodø i 2000. Hun har hatt ledende markedsføringsjobber for Nikita-kjeden i inn- og utland.

Reiselivssjef

I 2009 var hun tilbake til Bodø, da som reiselivssjef i Nordland og etter hvert for hele Nord-Norge, før hun i 2011 entret Widerøe.

Hun begynte Oslo-jobben med pendling fra Bodø, men i 2017 flyttet hun og familien sørover. De bor nå i Konnerud i Drammen, i et hus nært skogen. Der har hun fire hunder og driver oppdrett av rasen australsk labradoodle.

Silje Brandvoll da hun var nestleder i Unge Høyre.


Høyrepolitiker

Silje Brandvoll har en fortid som fremtredende politiker i Unge Høyre. Hun var nestleder i ungdomsorganisasjonen, og satt i sentralstyre sammen med Jan Tore Sanner, Bent Høye og Ine Eriksen Søreide, alle i regjering i 2020.

Hun har vært leder av Nordland Unge Høyre, og har sittet både i kommunestyret og fylkestinget for Høyre som ung politiker.

Silje Brandvoll er datter av Sissel Heggelund Brandvoll (f40), bosatt i Tromsø, og Harald Brandvoll (1940-2001).

Silje er gift med Karl Arne Jespersen (f67) fra Stavanger. Han er direktør for Mesterhusgruppen i Norge. Sammen har de barna August (f 94) og Frøy (f 99).


Comentários


Satte du pris på denne og andre artikler på den åpne nettsida altomfauske.no? Vis det gjerne med å vippse noen kroner til altomfauske.no, vippsnummer  621052.
 
Tilbakemeldinger, tips, ideer, bilder: stigbk@stigbk.no eller 90 09 58 45.
 
Stig Bjørnar Karlsen

bottom of page