top of page

Pizzabakeren

14. juni 2011 åpnet den landsdekkende kjeden Pizzabakeren på Fauske, i Amfi-senteret med inngang nært Sjøgata og torget. Kjeden har hovedkontor i Sandnes i Rogaland.

Victoria Wiik er avdelingsleder på Pizzabakeren på Fauske, det klart største stedet for henting og hjemmelevering av pizza.


De rundt 180 avdelingene i Norge drives som franchise av lokale aktører. Det betyr at de lokale driver sin egen næringsvirksomhet, men under felles navn og markedsføring.

Pizzabakeren Fauske er ei av nærmere ti avdelinger som drives av Tore Berg Jensen i Bodø. Hans avdelingsleder på Fauske var i flere år Jarl Otto Hanssen (f90).

Selv om det ikke er lovlig å parkere rett utenfor døra, har Pizzabakeren en god beliggenhet i Fauske sentrum


I juni 2023 ble Victoria Wiik avdelingsleder. I hennes svangerskapspermisjon fra våren til utgangen av 2024 er Domonic Beev den som styrer butikken.


Victoria Wiik og Dominic Beev.


Pizzabakeren får det meste av råvarer sendt fra Vestlandet. De har ingen restaurant, og satser først og fremst på at folk tar med pizza hjem. De tilbyr også hjemkjøring av pizza.


Jarl Otto Hansen var i mange år avdelingsleder på Pizzabakeren på Fauske.


Det er 12 ansatte på Pizzabakeren Fauske, de fleste skoleungdom i små stillinger. Omsetningen på Fauske har økt jevnlig siden starten i 2011. I 2019 solgte de pizza og tilbehør for 4,2 millioner kroner.

Kilde: Jarl Otto Hansen, Victoria Wiik

Comments


Satte du pris på denne og andre artikler på den åpne nettsida altomfauske.no? Vis det gjerne med å vippse noen kroner til altomfauske.no, vippsnummer  621052.
 
Tilbakemeldinger, tips, ideer, bilder: stigbk@stigbk.no eller 90 09 58 45.
 
Stig Bjørnar Karlsen

bottom of page