top of page

Pizzabakeren

14. juni 2011 åpnet den landsdekkende kjeden Pizzabakeren på Fauske, i Amfi-senteret med inngang nært Sjøgata og torget. Kjeden har hovedkontor i Sandnes i Rogaland.

Jarl Otto Hansen bestyrer Pizzabakeren på Fauske, det klart største stedet for henting og hjemmelevering av pizza.


De rundt 180 avdelingene i Norge drives som franchise av lokale aktører. Det betyr at de lokale driver sin egen næringsvirksomhet, men under felles navn og markedsføring.

Pizzabakeren Fauske er ei av nærmere ti avdelinger som drives av Tore Berg Jensen i Bodø. Hans avdelingsleder på Fauske er Jarl Otto Hanssen (f90).

Selv om det ikke er lovlig å parkere rett utenfor døra, har Pizzabakeren en god beliggenhet i Fauske sentrum


Pizzabakeren får det meste av råvarer sendt fra Vestlandet. De har ingen restaurant, og satser først og fremst på at folk tar med pizza hjem. De tilbyr også hjemkjøring av pizza.

Det er 12 ansatte på Pizzabakeren Fauske, de fleste skoleungdom i mindre stillinger. Omsetningen på Fauske har økt jevnlig siden starten i 2011. I 2019 solgte de pizza og tilbehør for 4,2 millioner kroner.

Kilde: Jarl Otto Hansen

Satte du pris på denne og andre artikler på den åpne nettsida altomfauske.no? Vis det gjerne med å vippse noen kroner til altomfauske.no, vippsnummer  621052.
 
Tilbakemeldinger, tips, ideer, bilder: stigbk@stigbk.no eller 90 09 58 45.
 
Stig Bjørnar Karlsen

bottom of page