top of page

Fauske Storbilsenter

Vaskehall for storbiler, dekkverksted med dekksalg og utstyrsbutikk for storbiler. I det 915 kvadratmeter store bygget er det fire løp. Tre av dem er 35 meter lange, og har plass til de 25 meter lange trailere.

I starten var det en butikk med først og fremst lykter, batterier, kjettinger, olje og andre bilrelaterte varer. Sommeren 2023 flyttet Exim fra Eiaveien og inn i Fauske Storbilsenter.


Eivind Fridahl (t.h.) er driftsleder, mens Sten Slettmyr er styreleder på Fauske storbilsenter.


Vaskehallen har helautomatisk vask med børster og sprøyting av de store bilene. Alt kan betjenes av den enkelte trailersjåfør.

Dekkverkstedet, som har to gjennomkjøringer, var i praksis en overtagelse og utvidelse, av Salten dekk & Bilpleie på Søbbesva.

Marcus André Tofte Moen (17) i gang med med dekkskift på store biler like etter oppstart i 2021.


Senteret ble åpnet 6. mai 2021 etter en investering på 25 millioner kroner i tillegg til 10 millioner kroner i nabotomter.

Eierne er Sten Slettmyr, Sten Hilling med en tredjedel hver, mens Ken, Remi og Kevin Slettmyr deler den siste tredjedelen.

Driftsleder er Eivind Fridahl.

Ordfører Marlen Rendall Berg uttrykte stor glede under åpningen i mai 2021. Her sammen med Sten Hilling.

Foto: Stig Bjørnar Karlsen


I tillegg til det som skjer i bygget, er det YX-pumpe for dieselsalg utenfor. Storbilsenteret driver også med lasting og lossing og mellomlagring for transportører og næringsaktører.Commentaires


Satte du pris på denne og andre artikler på den åpne nettsida altomfauske.no? Vis det gjerne med å vippse noen kroner til altomfauske.no, vippsnummer  621052.
 
Tilbakemeldinger, tips, ideer, bilder: stigbk@stigbk.no eller 90 09 58 45.
 
Stig Bjørnar Karlsen

bottom of page