top of page

Bingoen i Arkaden

Teknobingo i Arkaden startet opp i 2010, og er Fauskes eneste bingo. Den er sammen med 22 bingoer og utgjør en av Norges største bingo-sammenslutninger.

I tillegg til vanlig bingo kl 11 og kl 18 hver dag (unntatt lørdag kveld og søndag formiddag), tilbyr de et titalls andre spill. Blant annet Norsk tippings automater og Casino. Betalingen foregår ved at man kjøper kontantkort.

I 2019 var omsetningen på Fauske ca 6,2 millioner kroner. I tallet inngår også de som bruker premien til nye spill.

Tina Johansen er den eneste heltidsansatte. Bingoen på Fauske viser til at du spiller trygt, sosialt og lovlig. Alle ansatte har gjennomgått obligatorisk opplæring i spilleansvar og vi har aldersgrense 18 år.

Jens Vidar Stendal er en av de ivrige bingospillerne på Fauske.


Bingoen på Fauske er en sammenslutning av 21 bingoer i hele Norge. Tina Johansen har et lokale ansvaret for Fauske. Hun har også ansvar for Spillorama i Bodø.

Hun er den eneste heltidsansatte på Fauske, der det også er tre deltidsansatte. Det hele administreres fa Bingosentralen i Oslo, som også har det juridiske ansvaret overfor lotterimyndighetene.

En lovbestemt del av omsetningen, en prosentsats som varierer fra spill til spill, går til lag og foreninger. I Fauske ble det 2019 betalt ut 863.000 kroner, en økning på 75.000 kroner fra året før, ettersom omsetningen stadig er økende. De som fikk i 2019 var:

Dans Fauske

Diabetesforbundet Indre Salten

Fauske Atletklubb

Fauske og Sørfold jeger og fiskeforening

Fauske og Sørfold Revmatikerforening

Fauske Røde Kors

Fauske Sanitetsforening

Fauske Skolekorps

Fotballklubben Fauske-Sprint

Sulitjelma Musikkorps

Tina Johansen er lokal leder på Teknobingoen på Fauske.

Foto: Stig Bjørnar Karlsen

Kilde: Daglig leder i Bingosentralen, Anita Fjærem

Comments


Satte du pris på denne og andre artikler på den åpne nettsida altomfauske.no? Vis det gjerne med å vippse noen kroner til altomfauske.no, vippsnummer  621052.
 
Tilbakemeldinger, tips, ideer, bilder: stigbk@stigbk.no eller 90 09 58 45.
 
Stig Bjørnar Karlsen

bottom of page