top of page

Gode øyeblikk tilbyr privat eldreomsorg

Firmaet startet i Meløy i 2012 av Karin Rømo Sandvik. I 2017 gikk Siv Helskog fra Fauske inn som medeier og startet avdeling for Indre Salten og Bodø. Gode øyeblikk er 13 ansatte pr november 2023.

De ansatte i Gode Øyeblikk i juni 2022. Bak fra venstre: Mona Fagerli, Veslemøy Meisler, Bente Solbakken, Siv Helskog, Martine Tømmerberg og Karna Mari Kristiansen. Foran fra venstre: Ida Griegel Solhaug, Karine Krogh, Aileen Skaugvold og Karin Sandvik.

Etter at bildet ble tatt har Veslemøy Meisler sluttet, mens Ida Wallmann Skogli, Malene Bjørklund-Andersen, Silje Helgesen Haraldsvik og Ingrid Mathisen er kommet til. I tillegg ble Linn Hege Larsen ansatt som daglig leder i september 2022.

Linn Hege Larsen er daglig leder i Gode øyeblikk.


De to eierne har lang fartstid som sykepleiere, og de har flere videreutdanninger. Alle ansatte er helsefaglig utdannet.

Aktivitetstjenester er mest etterspurt. Ofte turer ut fra sykehjem for å gjøre aktiviteter som kino, kafé, konserter og basseng.

Mange står uten nære pårørende eller de bor langt unna. Da bistår de gjerne ved legetimer, samarbeidsmøter og besøk hos spesialisthelsetjeneste.

Her er Siv Helskog på jobb for Elri Uhre, ei av de som har benyttet tilbudet. Bildet er tatt høsten 2023 utenfor Fauske Helsetun.


I sin egen presentasjon heter det at de tilbyr skreddersydde, kompetansebaserte hele- og omsorgstjenester til alle, uansett helseutfordringer og alder.

De viser også til at de ansatte bruker sin kompetanse som helsepersonell på å bidra tl mestring, livsglede og trygghet.

Gode øyeblikk ser på seg selv som et supplement til de offentlige tjenester, og samarbeider godt med den enkelte kommune og personalet på institusjonene.

Commentaires


Satte du pris på denne og andre artikler på den åpne nettsida altomfauske.no? Vis det gjerne med å vippse noen kroner til altomfauske.no, vippsnummer  621052.
 
Tilbakemeldinger, tips, ideer, bilder: stigbk@stigbk.no eller 90 09 58 45.
 
Stig Bjørnar Karlsen

bottom of page