top of page

En maritim pub ut mot sjøen

Kaptein Larsen på Fauske åpnet lørdag 4. juli 2015 med fullt hus og lang kø utenfor. Stig Otto Nilsen kjøpte det gamle Coopbygget noen år tidligere, og brukte 10 millioner kroner på å få på plass et utested med plass til 220 og godkjennelse for 300.

Kaptein larsen er en pub i maritim stil, og der det også er 78 sitteplasser under tak ut mot sjøen.


En koselig plass med fin utsikt, for å ta en kafe og være sosial, sier Andrea Larsen når vi ber henne beskrive stedet. Hun er opprinnelig fra storbyen Bucuresti i Romania, og kom til Norge og Fauske i 2013. Hun har jobbet på Kaptein Larsen siden starten, og var daglig leder frem til 2020. Remi strand var den første daglige leder.

Daglig leder frem til 2020, Andrea Larsen, inne på Kaptein Larsen.

Foto: Stig Bjørnar Karlsen


10 stykker jobber deltid på puben, som har åpent tirsdag til lørdag sommerstid og fredag og lørdag vinterstid. Annen hver helg har de arrangement, ofte med DJ Andy. Temaet kan være 80- eller 90-tallsmusikk, gammelpop, Halloween, "Rock the night" og karaoke. I tillegg viser de ofte fotballkamper på Storskjerm.

Kilder: Andrea Larsen, Arild Bjørnbakks artikkel i Saltenposten rett før åpningen i 2015, Sylvia Bredals artikkel i Saltenposten etter åpningen.

Satte du pris på denne og andre artikler på den åpne nettsida altomfauske.no? Vis det gjerne med å vippse noen kroner til altomfauske.no, vippsnummer  621052.
 
Tilbakemeldinger, tips, ideer, bilder: stigbk@stigbk.no eller 90 09 58 45.
 
Stig Bjørnar Karlsen

bottom of page