top of page

Ble kalt landets flotteste

- Dette er landets flotteste aktivitetspark, sa daværende ordfører Jørn Stene under den offisielle åpningen i september 2017.

Disse 3.klassingene på Vestmyra skole liker seg i klatrestativene.


Inntil Vestmyra skole ligger Vestmyra aktivitetspark. Et stort område som innbyr til lek, klatring og annen fysisk aktivitet.


Folkehelsesjef Roar Blom i Nordland fylkeskommune var litt mer beskjeden, og kalte parken en av landets fineste

- God reklame for fauske, som med dette viser et helsefremmende eksempel til andre kommuner. Dere er noen utrolig heldige elever. Bruk området. Vær ute og herje og ha undervisning ute, oppfordret folkehelsesjefen, ifølge Saltenposten.

Aktivitetsparken inneholder klatrestativ, enkle og vanskelige, høye og lave. Den inneholder ishall, mange rullebrettramper, merket løpebane, en åpen fotballbane med grus, en fotballbinge med kunstgress.

Der er flere treningsapparater for enkel styrketrening, en basketballbane, en ekstra basketkurv, to bordtennisbord og flere trær som går an å klatre i. I tillegg et stort amfi med utendørs scene, og flere benker som man kan sette seg ned på mellom øktene.


Kilder: Sylvia Bredals artikkel i Saltenposten etter den offisielle åpningen av parken

Commenti


Satte du pris på denne og andre artikler på den åpne nettsida altomfauske.no? Vis det gjerne med å vippse noen kroner til altomfauske.no, vippsnummer  621052.
 
Tilbakemeldinger, tips, ideer, bilder: stigbk@stigbk.no eller 90 09 58 45.
 
Stig Bjørnar Karlsen

bottom of page