top of page

Uni-Form

Startet i 2010 med tre ansatte; Kai Arne Rasmussen, Frank Skogheim og Edit Ienei. Ivan Danielsen kom inn ved årsskiftet 10/11, Berit Isaksen i 2011.

Holdt først til i Marmorveien, flyttet inn i Sigurd Harry Tverås bygg på Søbbesva i 2012. Bygget ble bygd ut til Uni-Forms formål i 2017.

Kai Arne Rasmussen har ledet Uni-Form siden starten.


Bedriften har i 2021 åtte ansatte og to lærlinger i faget grafisk produksjon.

Uni-Form har spesialisert seg på universell utforming. De er, på grunn av sitt spesielle utstyr, Norges eneste godkjente produsent av blindeskilt.

De har hatt flere store oppdrag innenfor skilting, merking og glassdekor på offentlige bygg. Et nærliggende eksempel er Vestmyra skole. Campus Helgeland er et annet eksempel på et stort oppdrag.

Hilde Dypaune og lærling Christer Paulsen med et skilt til en kommune.


To store prestisjeprosjekter sørpå har de også hatt. Det ene er Blindeforbundets Hurdal syn- og mestringssenter. I 2012. Det andre er Bergen kunstmuseum.

Det første fordi det var stort å bli valgt av blindeforbundet når man hadde satset på blindeskilt. Det andre fordi det er et prestisjebygg, og fordi man var i kamp med store, nasjonale aktører om anbudet.


Her er folk fra Uni-Form i ferd med å gjøre dekoren hos Rørlegger'n Fauske ferdig.Beriften på Søbbesva besørger også folie på biler, dører og vegger. De trykker logoer og navn på arbeidstøy, og de selger produkter som det går an å sette logo på. Drikkekrus og arbeidstøy er to eksempler.


Profileringsbedriften profilerer sine egne biler.


De driver også med grafiske tjenester som å lage nettside, utforme logo og lage trykksaker. Årsomsetningen i Uni-Form ligger på rundt 10 millioner kroner.

Uni-Form har store lokaler på Søbbesva.
Comments


Satte du pris på denne og andre artikler på den åpne nettsida altomfauske.no? Vis det gjerne med å vippse noen kroner til altomfauske.no, vippsnummer  621052.
 
Tilbakemeldinger, tips, ideer, bilder: stigbk@stigbk.no eller 90 09 58 45.
 
Stig Bjørnar Karlsen

bottom of page