top of page

Top Model fra Valnesfjord

2. desember 2013 ble finalen sendt på Tv3, og det ble kjent at Frida Børli Solaker (f92) var vinner Top Model Norge.

Bilde fra Tv3


14 deltagere var med i programmet, som ble sendt hver mandag utover høsten. En deltager falt ut i hvert program. Til slutt sto Frida igjen som vinner.

- Jeg ville prøve noe nytt. Jeg hadde høyden og hadde gjort noen små fotogreier. Jeg er ikke den jenta alle snur seg etter, men vet at jeg er fotogen, og gjør med bra på bilder, sier Frida Børli Solaker.

Hun legger til at det kanskje kom godt med i denne konkurransen å være utadvendt og hyggelig.

Bilder fra Tv3


Etter å ha vært i modellmiljøet en periode var Frida Børli Solaker klar på at dette ikke var noe hun ville fortsette med. Hun kunne ikke tenke seg til å ha modellyrket som jobb.

Hun studerte i stedet til barnehagelærer, og har lenge bodd i Vormsund nært Gardermoen sammen med samboer Hanne Grøndalen fra Hemsedal og deres barn (f19).

I 2020 flyttet familien til Valnesfjord, der Frida vokste opp. Hun er datter av Heidi Solaker og Kåre Børli.

En annen fra Fauske som har hatt flere hundre tusen seere på nasjonalt tv er Dag Egil "Lille" Rugås, som i 2002 deltok i Farmen.

Og Elisabeth Utheim Klaveness, bosatt på Elverum, som i februar 2020 var med i det populære lørdagsprogrammet "Alle mot 1" på NRK 1.

Elisabeth Utheim Klaveness.

Foto: NRK.


Comments


Satte du pris på denne og andre artikler på den åpne nettsida altomfauske.no? Vis det gjerne med å vippse noen kroner til altomfauske.no, vippsnummer  621052.
 
Tilbakemeldinger, tips, ideer, bilder: stigbk@stigbk.no eller 90 09 58 45.
 
Stig Bjørnar Karlsen

bottom of page