top of page

Sandvolleyballbanen

Våren 2016 opparbeidet idretts- og friluftsavdelingen i Fauske kommune en sandvolleyballbane ved badestranda på Lund. Samtidig ble det laget en ny portal til badestranda og et nytt grillsted. Det hele beløp seg til 40-50.000 kroner ifølge Bent Freddy Sollund som da var leder for avdelingen.

Sandvolleyballbanen på Lund

Foto: Stig Bjørnar Karlsen

Arbeidet med volleyballbanen besto i å lage en jordvoll for å beskytte mot sjøen og god drenering. I tillegg frakte den lette og luftige sanda som. Den ble tatt fra mattene til den den gamle kunstgressbanen på stadion etter at dekket ble byttet ut.

Banen kan brukes til mer enn bare volleyball.


I juni 2021 ble det gjennomført en omfattende dugnad som gjorde banen mye bedre. Den gamle sanda ble fjerne, det ble lagt singel i bunn, duk over singelen og ny sand på toppen. Volleyball-entusiast Robin Johnsen sa i den forbindelse til Saltenposten at banen er ingen sin bane. det er bare å møte opp og spille.

Comments


Satte du pris på denne og andre artikler på den åpne nettsida altomfauske.no? Vis det gjerne med å vippse noen kroner til altomfauske.no, vippsnummer  621052.
 
Tilbakemeldinger, tips, ideer, bilder: stigbk@stigbk.no eller 90 09 58 45.
 
Stig Bjørnar Karlsen

bottom of page