top of page

NAV Arbeid og ytelser på Fauske er landsomfattende


Med sine 75 ansatte på Fauske er NAV Arbeid og ytelser Fauske en av Fauskes største arbeidsplasser. Og en stor kompetanse-arbeidsplass. De holder til i det tidligere Telebygget rett ovenfor Rema 1000.

Beate Setså Borge leder NAV Arbeid og ytelser med 75 ansatte på Fauske.


NAV Arbeid og ytelser Fauske behandler søknader om dagpenger fra hele landet, samt sykepenger for Nordland og Sogn i Vestland fylke. I tillegg har de en avdeling i Mosjøen som behandler tekniske hjelpemidler. Enheten har altså andre oppgaver enn NAV Fauske, som er innbyggernes fysiske møtepunkt med NAV. Der er Morten Pedersen sjef.

I endring

Enheten ble først etablert i 2003, da som Aetat forvaltning med 20 ansatte, og med ytelsene dagpenger og attføringspenger som de behandlet for alle i Nordland. Siden den gang har de hatt flere omorganiseringer og blitt flere ansatte. I 2007 ble de til NAV Forvaltning Nordland, som flere kanskje best kjenner de som. Enheten endret navn til NAV Arbeid og ytelser Fauske i september 2016. Dette var en del av større i omorganisering i NAV.

Nesten 100

Treårig høyskole eller universitet er minimumskravet for å jobbe som saksbehandler på NAV Arbeid og ytelser Fauske. Arbeidsstokken kan skilte med både jurister, økonomer, lærere og samfunnsvitere.

Avdelingsdirektør er Beate Setså Borge født 1972. Hun overtok jobben 1. juli 2015 da Asbjørn Olsen gikk av med pensjon. I tillegg til de 75 på Fauske, har hun ansvar for 23 ansatte ved avdelingen i Mosjøen.

Commenti


Satte du pris på denne og andre artikler på den åpne nettsida altomfauske.no? Vis det gjerne med å vippse noen kroner til altomfauske.no, vippsnummer  621052.
 
Tilbakemeldinger, tips, ideer, bilder: stigbk@stigbk.no eller 90 09 58 45.
 
Stig Bjørnar Karlsen

bottom of page