top of page

Highway Girls – en countryduo

De startet som en kvartett for å opptre på country weekend på Fauske i 2019. Bjørn Skoglund hadde ideen, spurte de fire damene og foreslo navnet Highway Girls. De fire var Monica Solvoll Dreyer, Veronica Esaiassen, Gry Stemland og Grete Vollan.

Highway Girls på scenen i Fauske kino. Veronica Esaiassen (t.v.) og Monica Solvoll Dreyer.


Koronaen dempet prosjektet, som fort fikk mange forespørsler om å opptre. I september 2021 sto de igjen på scenen, men da som en duo, med Veronica Esaiassen (f77) og Monica Solvoll Dreyer (f67). Konserten var i Fauske kino, og bandet besto da av Geir Dreyer (gitar), Reidar Waage (bass), Espen Brodersen Mærvoll (gitar), Ralph Creedy (tangent) og Trond Tømmerberg (trommer).

Monica Solvoll Dreyer har vært med på en rekke sangkonkurranser og opptrådt med Vamp og Ottar Big Hand Johansen.

Veronica Esaiassen har også mage forskjellige opptredener bak seg, men er kanskje mest kjent som en av koristene i Pink Division

I det meste av konserten synger den ene, mens den andre korer. De har også en duett, en som begge er spesielt glad i.

Når vi ber dem trekke frem tre favoritter, nevner begge duetten, som heter Whiskey Lullaby med Brad Paisley og Alison Krauss.

Monicas favorittlåter fra hennes repertoar i Highway Girls er I told you so, Carrie Underwood og Shania Twains From his moment.

Veronicas favoritter blant de hun fremfører er My Church med Maren Morris og By Bye med Joe Dee Messina.

Veronica Esaiassen, den gang Johansen i en artikkel fra Nordlands Framtid om CD-innspilling.


Comments


Satte du pris på denne og andre artikler på den åpne nettsida altomfauske.no? Vis det gjerne med å vippse noen kroner til altomfauske.no, vippsnummer  621052.
 
Tilbakemeldinger, tips, ideer, bilder: stigbk@stigbk.no eller 90 09 58 45.
 
Stig Bjørnar Karlsen

bottom of page