top of page

På toppen i Norges golfforbund

Tor Anders Hanssen (f69) og Jens Kristian Hansen (f67), begge fra Fauske, er henholdsvis generalsekretær og assisterende generalsekretær i Norges golfforbund.

Generalsekretær Tor Anders Hanssen (t.v.) og assisterende generalsekretær Jens Kristian Hansen på jobb på kontoret i Norges golfforbund.


På kontoret på Ullevål stadion leder de golfforbundets 32 ansatte, og 127.400 golfspillere.

Tor Anders Hanssen har jobbet i golfforbundet siden 2004, de siste ti årene som sjef. Før det tok han utdannelse som spesialpedagog i idrett og i organisasjon og ledelse, og master i public management.

Jens Kristian Hansen er jurist med erfaring som dommer, advokat og lærer på politihøgskolen. Han har ledet Salten golfklubb siden 2003 og vært med i forbundsstyret siden 2015. Jobben som forbundets nestsjef har han hatt siden 1. august i år.

I et intervju med Saltenposten i november 2021 fortalte de om at de utfyller hverandre godt. Mens Tor Anders er flink innenfor ledelse, struktur og prosesser, er Jens Kristian mer saksorientert og flink med jus og avtaleformuleringer. De fire feltene de jobber med er toppidrett, breddeidrett, klubbutvikling og kommunikasjon.

I intervjuet ble de spurt om det snart kommer golfbane på Fauske. Da svarte de at det eventuelt må jobbes fram av lokale ildsjeler. De mener ikke det er klokt å satse på 18-hullsbane i Indre Salten, heller en 6-hulls treningsbane.

Comments


Satte du pris på denne og andre artikler på den åpne nettsida altomfauske.no? Vis det gjerne med å vippse noen kroner til altomfauske.no, vippsnummer  621052.
 
Tilbakemeldinger, tips, ideer, bilder: stigbk@stigbk.no eller 90 09 58 45.
 
Stig Bjørnar Karlsen

bottom of page