top of page

Norgesmester i frisørfaget

Elisabeth Rendall fra Fauske er norgesmester i frisørfaget tre ganger. To ganger i klipp, en gang i farge. I tillegg ble hun i 2018 Årets frisør i Norge.

Årets frisør er en konkurranse der man viser frem resultatet av klipp, farging og styling.


De tre første var i perioden 2007-2010 med konkurranser der man reiste, møttes for å konkurrere og fysisk utførte arbeidet. Kåringen «Årets frisør» skjer etter innleverte bilder av klipp, farging og styling på tre modeller.

Etter videregående allmennfag på Fauske og en periode med jobbing, flyttet Elisabeth Rendall til Trondheim i 2003. Hunbegynte på Norsk frisørskol, og jobbet senere i forskjellige salonger i Torndheim. Nå driver hun sin egen Coma frisør i Midtbyen, med 10 ansatte.

Salongen der hun er daglig leder og eier er en grønn salong. Det betyr at alle sjampoer og hårpleieprodukter er plantebaserte.

Hun har ikke jobbet som frisør på Fauske, men ett års jobb på Svanhilds parfymeri ga henne et visst innblikk i sminke og hår.

Elisabeth Rendall er født 10. september 1982. Hun er datter av Bjørg og Bjørn Rendall. Elisabeth er gift med Odd Erlend Jensen (f81) fra Bodø. Sammen har de barna Eline Jensen-Rendall (f13) og Sander Jensen-Rendall (f17).


Elisabeth Rendall utenfor salongen i Trondheim der hun er eier og daglig leder.

Foto: Stig Bjørnar Karlsen


Comments


Satte du pris på denne og andre artikler på den åpne nettsida altomfauske.no? Vis det gjerne med å vippse noen kroner til altomfauske.no, vippsnummer  621052.
 
Tilbakemeldinger, tips, ideer, bilder: stigbk@stigbk.no eller 90 09 58 45.
 
Stig Bjørnar Karlsen

bottom of page